Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

[Download] "JĂ€garen" by Harlan Coben # eBook PDF Kindle ePub Free

JĂ€garen

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: JĂ€garen
  • Author : Harlan Coben
  • Release Date : January 01, 2012
  • Genre: Action & Adventure,Books,Young Adult,Fiction,
  • Pages : * pages
  • Size : 525 KB

Description

I sann Coben-anda bjuds hĂ€r pĂ„ en actionfylld, fĂ€ngslande intrig med ovĂ€ntad upplösning. Med karaktĂ€rer man tar till sitt hjĂ€rta och en dialog kryddad med ironi och svart humor. En thrillerserie att fastna i!

Mickey Bolitar-serien handlar om Mickey som söker efter ledtrĂ„dar till de mĂ€rkliga omstĂ€ndigheterna kring hans pappas död och den mystiska organisationen Abeona Shelter, som förföljer honom överallt. Samtidigt försöker Mickey ocksĂ„ parera alla utmaningar som det innebĂ€r att gĂ„ i en ny skola och att vara inneboende hos sin sjukt pĂ„frestande farbror Myron …

Farorna följer Mickey hack i hĂ€l och plötsligt befinner han och hans vĂ€nner sig mitt i en hĂ€rva som verkar trassla till sig allt mer. Nu mĂ„ste Mickey inte bara skydda sina vĂ€nner frĂ„n den mystiske mannen som jagar dem, utan ocksĂ„ försöka lösa mysteriet med vem som har skjutit klasskompisen Rachel.Harlan Coben har i sina kritikerrosade vuxendeckare skrivit om Myron, Mickeys farbror. Med Mickey Bolitar-serien fĂ„r en ny generation upptĂ€cka Cobens smarta intriger och ironiska skĂ€rpa.

JÀgaren Àr den andra boken i serien. Första delen heter Beskyddaren.


Free PDF Books "JĂ€garen" Online ePub Kindle